/

Framtiden

Hejsan! Är det fler än jag som alltid kommer in i någon slags januari/februar-vinterdipp och blir lite less på allt för ett tag!? Jag känner själv att jag är där lite nu och ska därför lista upp några saker jag verkligen ser fram emot för att försöka peppa migsjälv lite! 
 
  1. Helgen! På fredag eller lördag kommer min bror med familj upp hit och hälsar på. Vi ska bland annat till Gustavsvik, badhuset här, och Alva, min brorsdotter, är TOKIG i vatten så hon kommer verkligen älska det! 
  2. 10-12 Februari! Det är inte spikat men för hoppningsvis kommer då min bästa vän från gymnasiet på besök och GUD vad jag längtar efter henne. Båda är alltid väldigt fullbokade så att vi hittade en helg som hyfsat passade båda är ett under! 
  3. 17-19 Februari! Då kommer Emma förhoppningsvis hit och hälsar på, bästis hemmifrån. Sen kanske vi går på sittning också, det hade ju varit grymt kul!! 
  4. Sista helgen i februari ska jag, iida och Rebecca till LONDON!! Vi bokade igår och satan vad jag är pepp på denna weekend! Att som elitidrottar få tid över till resor är väldigt sällsynt! 
  5. 27 Maj ska min kusin gifta sig, det kommer bli MAGISKT! 
  6. 3 Juni tar jag examen, behöver jag säga mer?
  7. 9 September gifter sig min bror och det kommer med bli en helt fantastisk kväll! 
  8. Någon gång i augusti/Septemter flyttar jag till ISLAND!?!?!? Det kommer bli mitt största äventyr hittills i livet.. Can't Wait!